Fogadalmaim 2019-re

Hello mindenkinek! Ma megtudhatjátok, hogy mik az újévi fogadalmaim, vagyis inkább terveim. Az a helyzet, hogy nem mindig sikerült ezeket meglépnem és bizony van olyan dolog is, ami tőlem egészen független. Idén nagyon igyekszem majd, hogy teljesítsem ezeket, aztán majd egy év múlva kiderül, hogy hogyan is sikerült. Na de lássuk is a fogadalmaimat.


Sok vizet inni! Nem beszélhetünk egészséges életmódról, ha nem fogyasztunk megfelelő mennyiségű folyadékot. Bár ez olyan fogadalom számomra, amit évek óta igyekszek tartani és 2 liter alá, nagyon-nagyon ritkán megyek, általában 3 liter víz a napi cél.

Odafigyelni az étkezésre. Nem akarok paleo, vagy vegán életmódba kezdeni, és nem fogok csak és kizárólag egészséges ételeket enni. Egyszerűen csak az a célom, hogy tudjam tartani azt a bizonyos "arany középútat". Ne egyem fullra magam teljesen, de ne legyek éhes se. Ne legyen sok gyorskaja, de néha napján, ha úgy jön ki a lépés akkor nem fogok nemet mondani rá.

Jógázni vagy meditálni. Évek óta próbálom szokássá alakítani valamelyiket. Sajnos eddig nem jött össze, de gyakran nagyon nehezen alszom el, vagy nem tudok koncentrálni és ezért akarok elkezdeni meditálni, mert nagyon szuper mindenre.

Többet olvasni. Hát igen sajnos az utóbbi években eléggé kimaradt az életemből az olvasás. Nehéz a suli mellett még egy könyvvel lefoglalni az agyam, de azon leszek, hogy ez változzon.

Sokat utazni/kirándulni. Minél többet, annál jobb. Nem feltétlen külföldre, belföld is tökéletes, a lényeg, hogy minél többet mozduljak ki. De persze van idénre egy fő cél, ez nem más mint Prága. Oda szeretnék idén nagyon-nagyon eljutni.

Rendbe tenni az arcom. Na igen eléggé küzdök pattanásokkal és miteszerekkel és ezektől szeretnék megszabadulni. Ez az, ami tudom, hogy valószínűleg nem lesz 100%-os, de fel akarom venni a harcot mostmár tényleg ellenük és akármennyire is fáj, eljárni kezelésekre, mert másképp sose fogok tudni lemondani az alapozókról.

Mozogni/fogyni. Ez a kettő azért eléggé összefügg. Sajnos ezaz a fogadalom, ami csak maximum két hétig tartott eddig mindig, ha így januárban kezdtem, de már nem most kezdtem el ezt az egészet, hanem még november-december körül több-kevesebb sikerrel. Persze attól sokkal több energiát akarok ebbe a folyamatba beleölni és sokkar jobban motiválni akarom magam ezzel kapcsolatban.

Ezek lennének az én fogadalmaim/ terveim idénre. Ha nem akartok lemaradni a 2019-es bejegyzéseimről, akkor ne felejtsetek el feliratkozni, és bekövetni a következő felületeken:



Tags:

Share:

0 megjegyzés

Szia! Tégy boldoggá és mond el a véleményed.